søndag den 14. november 2010

to buy or not to buy?

http://katrinekrojby.blogspot.com

Jeg beklager dette mini-billede, men det var det eneste jeg kunne opstøve på nettet...
Min kære kusine har kastet sin kærlighed på disse støvler og har dem nu i sin garderobe.. Det har så haft den dumme effekt på mig, at jeg nu også længtes efter dem. Jeg har endda prøvet dem to gange.. De er fra Billi Bi og koster 1300 kr. Der er bare det problem (om man vil..), at jeg seriøst ikke har brug for flere sko nu.. Jo vintersko, men ikke sko ala disse. Så hvad gør jeg? Skider hul i det og går efter mantraet 'en kvinde kan aldrig få for mange sko', eller lader jeg de 1300,- blive på kontoen og så har jeg det ekstra, som lommepenge i Miami, når jeg skal besøge Tine? Ja det er sgu ikke et let valg..

Follow Trés Chic Clique

41 kommentarer:

Claudia sagde ...

s///bar har lavet en lign. model til 500 - just do you know(:

Anonym sagde ...

to buy!!

Simone sagde ...

Uha et dilemma. Som du selv siger, så kan en kvinde aldrig få for mange sko, og disse støvletter er jo total fab. MEN.. Jeg er sikker på, at du kan finde to par sko i Miami for samme penge, så jeg ville nok lade pengene blive på kontoen ;-)

Anonym sagde ...

du skal da spare pengene til miami :) der kan du shoppe ting vi ikke har i danmark :)

Anonym sagde ...

Ekstra Lommepenge ;)

Lullumut sagde ...

De er mega fede. Jeg har selv blogget om dem på et tidspunkt, og er selv helt skudt i dem. Men 1300kr. Okay, hvis du ikke kan leve uden dem, så må du gøre det :-)

Camilla Kirkegaard sagde ...

Køb dem ... helt klart :)

like-the-colors.blogspot.com

cecilie og silje sagde ...

jeg havde helt klart gemt pengene til miami, der kan du sikkert få nogen sko som er 10 gange lækrere :-)

Men ja, de er flotte, og kvinder kan aldrig få for mange sko, men gem pengene.

- silje

Louise sagde ...

Jeg synes du skal vente og bruge pengene i Miami (:
Enten kommer de på tilbud snart (muligvis til januar), eller også finder du noget lignende meget billigere et andet sted. Så spar de 1300 (:

Nanna sagde ...

jeg ville nok lade være, hvis du snart skal til USA. det kan helt klart betale sig at shoppe derovre i stedet i forhold til herhjemme.

Anonym sagde ...

Gem pengene til Miami!
Er sikker på at du kan finde mange andre nice sko derovre i the U,S and A ;-)

Kamilla sagde ...

Hold dig i skindet Katrine!!!! Du vil værdsætte det senere - 1300 kr. er mange penge, lige pludselig at have 'ekstra', så at sige!!

Trine sagde ...

Hvis du ikke føler du har brug for flere af den slags sko, så lad være med at købe dem. 1300,- er mange penge for et par sko, som man egentlig ikke behøver :) Og så finder du garanteret noget du meget hellere vil have i Miami :)

Heidi sagde ...

Brug pengene i Miami! Det er da for fedt at levet livet fuldt på rejser... Desuden, så er sådan en tur jo ikke gratis ;)

Anonym sagde ...

wow hvor er de fede, jeg synes du skulle købe dem! helt klart

/S

carla sagde ...

jeg har de (næsten) samme støvler bare med snørre foran istedet for lynlås, og jeg er SÅ glad for dem!!! de er rigtig gode at gå i.. men på den anden side, så har du jo mange pæne sko i forvejen. ? ...
den er sgu svær..

Sarah sagde ...

I dette tilfælde, do NOT buy!
Altså, de ser superfede ud, men du siger selv at du ikke har brug for flere sko som disse - og du har i forvejen seriøst mange fede sko. Så kan ikke se at de er et musthave. Samtidig har du også et par veninder i udlandet du vil besøge, så der kunne de 1300 nok gøre godt i stedet. (:

Anonym sagde ...

Det er et svært valg.. dilemma dilemma..

Anonym sagde ...

Styr din enorme trang til at købe hele tiden!

Siv sagde ...

Selv om jeg er utrolig enig i citatet "en kvinde kan aldrig få for mange sko" - vil jeg i dette tilfælde gå helt i mod min normale holdning og sige SPAR!
Miami har 100% så mange fede ting. Og en bonus er at det er ting du forhåbenlig ikke ser andre i når du kommer hjem til DK. Bare min mening ;)

/S
www.afashionchild.blogspot.com

Zeniab sagde ...

lad de 1300 stå på kontoen ;-)

Sofie Ewertsen Nissen sagde ...

DE ER SÅÅÅÅ FEDE!

just another wannabefromhell sagde ...

det er ikke et let valg. men en sko hylde kan bare aldrig blive for stor. sådan er det bare! :) de er virkelig fede!!

Anonym sagde ...

Jeg har dem....... Og ELSKER dem....., de er så fede til alt.... Og fantastiske at gå i..... Køb køb køb

Sanne

Frederikke sagde ...

jeg synes du skal gemme dem til miama, katrine :) tro mig, du vil takke dig selv for at have gemt dem når du kommer derover :)

er fuldstændig enig i, at en kvinde aldrig kan have for mange sko, men udvid da dit skoudvalg i miami i stedet for! har aldrig været derovre, men de har sikker en masse fede sko :) skoene er heller ikke lige mig, har aldrig været så vild med grå sko. måske bliver de sat ned til januar? :)

anonym der bander over katrines forbrug: jeg synes ærlig talt, at du skulle tage og blande dig udenom. så vidt jeg kan se har katrine et fornuftigt forhold til penge, og bruger ikke penge hun ikke har. læg f.eks mærke til, at hun ikke bare køber skoene med det samme. hun tænker over det, og spørger endda læserne til råds. du kan også se på det som fodbold: nogle går meget op i fodbold og bruger meget af deres tid på at spille fodbold. katrine går meget op i tøj og sko og bruger mange af sine penge på det. er det sådan en stor crime? :) synes godt nok det var en latterlig og ret respektløs kommentar at komme med. just saying!

F

Stine Rasmussen sagde ...

De er SÅ fede Katrine..
Kan godt forstå du er fristet, men jeg ville nok spare pengene :)

Stine
www.thatswhy-blog.blogspot.com

Anonym sagde ...

Det ville hvertfald være ufatteligt dumt at købe lige præcis disse par sko, når s///bar har lavet en ligende til 500,-. :-)

M sagde ...

Min veninde har lige købt dem på udsalg i Kbh (mener det var på Købmagergade) Ved dog ikke hvor præcis desværre.. i en butik med lagersalg el. lign.
Hun købte dem for 600-700 kr.
Så du behøver altså ikke give 1300,- for dem.
Men de er super fede - og rigtig gode at gå i, siger min veninde :)

M sagde ...

Min veninde har lige købt dem på udsalg i Kbh (mener det var på Købmagergade) Ved dog ikke hvor præcis desværre.. i en butik med lagersalg el. lign.
Hun købte dem for 600-700 kr.
Så du behøver altså ikke give 1300,- for dem.
Men de er super fede - og rigtig gode at gå i, siger min veninde :)

Anonym sagde ...

Som min veninde siger til dig, vil jeg nu sige til dig: Hellere gode ting, end penge :-)

Senette sagde ...

Balschmidt har lavet en lignende model - bare uden lynlåsen.. Den er af ægte ruskind, nubuck eller hvad det nu hedder og kan købes for 900 kr - så hvis du nu smadder gerne vil have støvlen, så er der da lidt at spare ved at købe denne :) Den kan i øvrigt købes i Jette Riis butikkerne..

Anonym sagde ...

Ej hvor er de fede! Jeg skal ikke til Miami, så tror sgu jeg køber dem :) Men du må hellere lade være..

Anonym sagde ...

De er flotte, men nej.. jeg synes sgu du skal smide pengene ind på den opsparing, selvom det er boring as hell. men du bliver glad for det i parís og miami.

Anonym sagde ...

KØB dem!
de er jo for vildeeee!

er sikker på at du har penge til miami, du bruger største delen på fest alligevel ;)

knus z

Anonym sagde ...

Jeg har selv været inde og prøve præcis samme slags - de er jo fab'! Fantastiske at gå i og ikke wedges, som alt andet lige pt.
Men jeg må indrømme, at jeg kunne høre min mor i baghovedet, som ville sige, at de var dybt upraktiske til vinter - og med en tur til miami i vente, hvorfor så købe nu, hvis du kunne finde nogle andre (som ingen har!! BONUS!) derovre.

Julia sagde ...

Billi bi er så luksus at gå i !! Og denne model er for lækker :)

Ekiba sagde ...

Hej Katrine,

Jeg havde præcis samme dilemma, men endte med at købe de her: http://ekiba.blogspot.com/2010/11/new-in-stvletter-fra-gardenia.html

Smil fra Eva

Anonym sagde ...

De er flotte, men du HAR jo mange sko, så jeg ville nok lade være.

Tror nu der er en verden til forskel på disse s///bars version. Er s///bars overhovedet i læder til den pris?

Anonym sagde ...

køb dem!!!!! de er voldsomt nice..
hvor på nettet kan man købe dem?

Anonym sagde ...

Var lige inde og se på s///bars version og de her er jo i en helt anden klasse. Virkelig smukke selvom jeg egentlig ikke er så meget til den slags støvler. Og så er s///bars altså heller ikke i ægte læder.

Katrine. K sagde ...

jeg lader dem stå. også dem fra s-bar..

godt jeg nåede at tænke mig om! :)

/k