lørdag den 27. november 2010

I DID IT


Photobucket

Jeg er nu 4800 kr fattigere, så jeg håber virkelig ikke at jeg kommer til at fryse. Jeg glæder mig til, at I skal se den på.
Dagen i dag er blevet brugt på at se nogle fra skolen gå til eksamen, inden det i morgen er min tur. Og når ja........ Så købte jeg forresten den dér Canada Goose. Jeg kunne have fået en rejse for de penge!! Håber den er det hele værd. Kan næsten ikke vente med at komme ud i sneen med den på.

30 kommentarer:

F fucking crimerider sagde ...

tillykke med købet. skal også selv have en i sort! :)

F

Anna sagde ...

Hej Katrine.
Glæder mig til at se dig med den på :-)
Hvor har du købt den henne?

Anonym sagde ...

Tror den bliver virkelig dejlig at have på men.... arh, den er sgu ikke ret flot. lidt øv til 4800 synes jeg...

Ida Klarskov sagde ...

Puha. Mange penge, men tror de well spend. Virkelig. Kunne godt selv tænke mig sådan en varm jakke. Især i det her vejr jo!

Amalie sagde ...

Ej hvor er den fed! Jeg er sikker på du ikke kommer til at fryse.

Sofie sagde ...

Først vil jeg sige tillykke med den nye jakke. 4800 er rigtig mange penge for en jakke ja, men det er rigtig lækkert at kunne holde sig varm. De danske vintre bliver tydeligvis ikke mildere, så det er godt at investere i lækkert overtøj.

Men hvorfor valgte du at købe en Canada Goose og ikke en Parajumper eller Nobis? Canada Goose er efterhånden meget outreret. Der er rigtig mange der har den. Både den ægte vare, men der bliver også lavet mange kopier af den. Parajumpers jakker er italienske, meget stilede og feminine selvom de er store. Nobis er vandtætte hvor Canada Goose og Parajumpers kun er vandafvisende. Nobis er lavet af Canada Gooses tidligere direktør, såvidt jeg forstår. I butikkerne kaldes de "det nye Canada Goose"...

Jeg håber selvfølgelig du bliver rigtig glad for din Goose jakke, var bare nysgerrig på hvorfor det netop blev dén.

Mvh Sofie

Helene sagde ...

Jeg ville elske at eje sådan en ! Jeg har også en kollega som har en, og hun siger at de er fantastiske !

Snyd ;) Selvom jeg nok aldrig ville kunne få mig selv til at smide 4800,- efter en jakke.

F fucking crimerider sagde ...

synes faktisk du skulle have købt den i hvid, sort eller rød. grøn er not my farve! (-: især fordi det virker som om at armygrøn bare er en trend som forsvinder lige så hurtigt som svalerne gjorde (-; tror også rød, sort eller hvid ville passe meget bedre til dit hår og hudfarve.. eller måske brun? :)

F

Rikke'M sagde ...

Så kan du holde varmen - det er lækkert. Intet værrere end at gå i en halvtynd jakke og fryse. Nej, om vinteren skal man skam pakkes ind og passes på!

Jeg er snart ved at dø af nysgerrighed over dine Lanvin køb, btw!

Anonym sagde ...

Vi vil se den på! :)

Anonym sagde ...

Du kunne have fået en varm designerjakke for de penge.
- den er yderst ufashionabel den dér. men hvad fanden.

HustedFYI sagde ...

Synes faktisk den er ret så lækker!
Den har bare at holde tæt til de penge dér, hold da op! :-)

Alona Vibe Vestergaard Andersen sagde ...

DEN ER FANTASTISK!

Gunilla sagde ...

Jeg glæder mig også til at se den på ! :D
/Gunilla

Elena sagde ...

Elsker normalt din stil, og synes den er virkelig speciel. Men.. Jeg synes virkelig at denne jakke fører tankerne hen på en vild pop-dulle + der er så mange der har den. Dette skal endelig ikke tages som en fornærmelse, undrer mig egentlig bare over hvorfor, du ikke har valgt en anden vinterjakke, når du har sat så mange penge af til en?
Men tillykke med den, omend ikke andet holder den dig nok varm :p

Louise Cecilie sagde ...

Den er ret fed og meget varm at have på. Vil rigtigt gerne eje en men måtte droppe "drømmen" om den grundet pengene =( Så købte en lang The north face i stedet og den er faktisk ret okay så den var 2600 kr værd.
Men vil altid stadig have en canada goose jakke i mine tanker :-)

www.LouiseCecilie.blogspot.com

GlimmerGlam sagde ...

Den er virkelig fed, jeg vil også selv rigtig gerne have en.. Har en mandemodel i peak performance, men ville gerne ha en facon syet en og gerne fra Goose. Nice køb!! Og slet ikke pop-dulle som nogen andre mener..

Ligesom Rikke er jeg også spændt på dine Lanvin køb :)

//Ditte

Sophie sagde ...

KOOOM NUUU, vis den på!

og vis os nu hvad du købte i Lanvin/H&M!

venter i spænding :-)

Anonym sagde ...

jeg kan have min på med bare arme under, uden at fryse! ELSKER den. :)

SACHA sagde ...

Den ser altså lækker ud! Ved godt der er diverse fordomme omkring de jakker, men så en pige i en mørkeblå en i bussen den anden dag. Hun workede den med rå snørrestøvler, sorte jeans og strikhue - det så sgu godt ud!

BRUUN by BRUUN sagde ...

Sofie >> Fordi Canada Goose er prisen værd; det er Parajumpers slet ikke !!! CG er lavet til et formål - at
man ikke skal fryse - og de kan klare de helt vilde minusgrader.

Godt køb. Det eneste rigtige at gøre med denne vinter, Katrine !

/Linda

Nina sagde ...

Undskyld, men fuck hvor er den bare grim!
Jeg synes, det er lidt en falliterklæring når du som modeblogger køber en canada goose jakke. Den er SÅ mainstream og 14-årig-popdulle-agtig.
Man kan få så mange jakker der er 10 gange federe og sagtens kan holde dig varm igennem vinteren - uden at bruge 4800 (!!!) kr på den. Synes virkelig det er spild af penge. Som en tidligere har sagt, så kunne du bruge pengene på en fed og langt mere personlig designerjakke eller som du selv siger, en rejse. Det synes jeg bare ikke den jakke er værd!

Jeg vil da lige sige at jeg selv har købt en vinterjakke fra det svenske mærke Velour. Den kostede 1700 kr og er super fed og samtidig lidt feminin da man kan snørre den ind i livet. Og den er meget varm!
Så fra min side af: OM'ER! Det kan gøres meget bedre, billigere og flottere!

Anonym sagde ...

Jeg synes ikke den virker mainstream på samme måde som mange af de andre farver gør, da der ikke er så mange der har den i grøn, og så er den jo også lang. Så nyd dit køb, for det er en rigtig fin jakke.

Katrine. K sagde ...

Jeg har valgt denne jakke fordi jeg ville holde mig varm. Jeg har ikke valgt den for at se godt ud. Vær nu bare glad på mine vegne, ellers så glæd jer over at det ikke er JER der skal gå i den :)

Jeg har det super godt i den og når alt kommer til alt, så er det det der tæller.

/K

sofie sagde ...

Nu hvor jeg havde brugt lang tid på at skrive en ordentlig og konstruktiv besked havde jeg håbet på en tilbagemelding der ville gå mere i dybden... men så kan jeg ligeså godt sige det lige ud. Jeg mener det er dumt at bruge 4.8 kilo på en jakke alle har i stedet for at betale 2 mere og så få en jakke der ikke er så mainstream.
Sofie

Katrine. K sagde ...

Jamen okay Sofie - jeg er ligeglad om du mener det er dumt, for jeg er rigtig glad for mit køb. Så kan du jo glæde dig over at det ikke er dig der har brugt så mange penge og glæde dig på mine vegne over at JEG er glad for mit køb.

Sofie sagde ...

du skulle måske have læst mine forrige besked.
en læser mindre til dig. glædelig jul.

Helene sagde ...

ELSK DIT KØB - ellers gør jeg det for dig Katrine ;) Den er mega fed, og det vigtigste er nemlig at den er varm ! Det er for dumt at rende rundt og fryse, bare fordi man skal være fab'. Jeg ELSKER din stil, og gør det stadig - jakken kommer helt sikkert til at gå godt til dig :)

Og så tror jeg faktisk også at du har valgt helt rigtig med hensyn til farven.

Vær glad, og så Fuck de negative kommentarer !

Anonym sagde ...

Hej katrine :) vil du ikke melde tilbage hvis din goose begynder at smide dun + at du ikke synes der er så varm som du havde regnet med. Sådan har jeg det nemlig med min, har en magen til din.. så meld lige tilbage hvis du oplever lignene. Glædelig jul! :P

Vanessa

Dot sagde ...

Jeg har ikke besøgt din blog før nu, men jeg er ret overrasket over dette køb- på en modeblog.
Det er virkelig afslappende at en modeblogger også kan sætte det praktiske over det der er på mode :-)
Jeg synes nemlig de fine uld-jakker fra div designere er fine, men til disse sindsygt hårde vintre duer de ikke!

Og så må jeg sige, at der åbenbart er folk i blogland der skriver nogle meget uhøflige ting. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om de ville være ligeså 'åbenmundede' IRL eller om det er nemmere at slippe afsted med fordi det er på skrift...... :-(

Mvh Dot.