torsdag den 18. november 2010

et blegt dagens

http://katrinekrojby.blogspot.comhttp://katrinekrojby.blogspot.com
jacket jofama blouse topshop

Jeg kan virkelig ikke vente med at komme til Miami. Sol og varme - ja tak! Desværre går der lidt tid endnu.. Mens vi venter (hæhæ), så har jeg lige et lille spørgsmål: har I nogensinde bestilt noget på nelly.com? Det er nu 14 dage siden jeg lagde min online ordre og jeg har stadig ikke fået mine ting.. Godt nok tømte jeg halvdelen af butikken, but still? Lad mig høre om jeres erfaringer!

72 kommentarer:

Louise Haack sagde ...

Jeg bestilte et par sko.. Som en fragtmand kom og afleverede fredag aften kl. 21.00 to dage efter jeg havde bestilt :) Så jeg kan virkelig ikke forstå du ikke har fået dine ting.. Har du taget kontakt til dem?

D.H.S sagde ...

Super lækkert outfit! Du er simpelthen så gude smuk :) Og super godt til at sammensætte... Det skal du have!

http://dittehsoerensen.blogspot.com/

F fucking crimerider sagde ...

Jeg købte et par shorts i sommers, og de kom efter lovet leveringstid. De har vist skiftet til et andet postsystem siden, så det er nok der det ligger :)

F

Louise sagde ...

Der har max gået 5 dage til jeg fik mine ting, så det må da enten være en fejl, eller fordi de måske ikke har alle tingene på lager. Hvis jeg var dig ville jeg lige tage fat i dem, for det er godt nok ringe!

Sara sagde ...

Jeg har bestilt fra nelly.com flere gange. Sidst jeg bestilte var et par støvler for under en uge siden. Der gik kun et par dage inden jeg fik dem.

Purihin sagde ...

virkelig dejlige billeder af dig katrine! du er så smuk

Purihin sagde ...

og hov, ja, jeg har massere gange bestilt på nelly.com, men har dog aldrig haft sammen problem. mine bestillinger er altid kommet et par dage efter

Christina Wonsbeck sagde ...

Jeg købte et par øreringe derinde, og de kom 4-5 dage efter.. Den pakke skal nok komme lige om lidt :)

S sagde ...

Der burde gå 3-7 dage!! Du skal helt klart kontakte dem, for det kan ikke være rigtigt!

Hulda sagde ...

Jep - jeg har. Jeg fik min ordre inden for den tid der stod, og alt var ok. Har du prøvet at kontakte dem?

BELLA DONNA sagde ...

Mærkeligt du ikke har fået det endnu... De plejer ellers at været ret hurtige, jeg plejer nemlig at få mine bestillinger indenfor én uge.

Sofie sagde ...

Jeg har aldrig oplevet, at der er gået over en uge, hvilket også er mine veninders erfaringer (vi bestilte tit i massevis, da vi gik på gym) - så jeg tror virkelig, at du har været uheldig. Men.. Jeg læste kommentarerne på din fb-side, og det lyder jo åbenbart til, at deres leveringstider er skiftet efter, at de har skiftet fra postdanmark. Skidt!

Ane sagde ...

Hej Katrine :)

Jeg bestilte et par sandaler på nelly.com i sommers - og de kom helt som planlagt efter tre dage. Jeg var ikke hjemme da fragtmanden kom, men så skulle jeg bare ringe på et nummer og aftale en ny tid.. For det var ikke postdanmark der leverede det. Kan du have overset en sådan seddel?

Fed jakke du har, det er 'Kenzas' kollektion, ikke? - hvad kostede den?

Knus Ane

Anonym sagde ...

Hej Katrine :)
Har selv bestilt fra Nelly en enkelt gang, og der kom tingene efter et par dage, så synes det lyder meget mærkeligt!

Fed blog!:)
- Hilsen en anden Katrine

Kamilla sagde ...

Har før bestilt fra Nelly, men har aldrig haft problemer med leveringstiden.

Anonym sagde ...

Hvor er du bare lækker krøjby! :-)

Anonym sagde ...

Når jeg har købt noget hos Nelly, plejer der at gå 2 til 4 dage før jeg modtager mine varer. Men jeg har kun købt max. 3 ting hver gang.

Erna sagde ...

Ja mange gange, og har altid fået mine ting hurtigt, så kan ikke forstå du ikke har fået dine ting endnu s:

Sarah sagde ...

Jeg har bestilt derfra flere gange og har aldrig haft nogle problemer. Bestilte faktisk derfra i lørdags og tingene kom i går :)
Men ellers synes jeg altid at de er søde og hjælpsomme hvis man har brug for hjælp.

Anonym sagde ...

Well, jeg bestilte noget i september, der gik godt nok en del tid før det ankom - men det kom da, og endda midt om aftenen, hvilket virkelig sjælden sker her hvor jeg bor ;D
- Så tror generelt bare de er langsomme til at levere.

NinaE sagde ...

5-7 dage så plejer jeg at have mine ting. Men du kan jo prøve at kontakte kundeservice.

Emma sagde ...

Jeg bestilte engang blot to par sandaler, og jeg modtog dem aldrig. Da jeg så skrev til dem, at jeg ikke havde modtaget dem, lovede de at returnere penge - det skete aldrig!

Emma sagde ...

Jeg bestilte engang blot to par sandaler, og jeg modtog dem aldrig. Da jeg så skrev til dem, at jeg ikke havde modtaget dem, lovede de at returnere penge - det skete aldrig!

Marie sagde ...

eej hvor er dit hår flot med den bølge i siden - hvordan har du lavet den? :-o

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Min erfaring er med Nelly er, at det plejer at komme ret hurtigt. Helt klart inden for en uge, så jeg ville da nok lige høre dem ad...

91 Changing Miles sagde ...

Hej Katrine :)

Jeg har engang bestilt et par jeans fra nelly.com, og der var ca. også gået omkring de der to ugers tid, og de var ikke kommet. Så begyndte jeg at bøvle med kundeservice, og det vidste sig, at bestillingen af en eller anden grund ikke var gået igennem alligevel, (også selvom jeg havde fået den bekræftet).
Jeg bestilte dem så endnu engang, og så kom de heldigvis problemfrit inden for ca. 3-4 dage :)

/Frederikke
91changingmiles.blogspot.com

Natasja sagde ...

Jeg har bestilt rigtig mange gange på Nelly, og hver gang har jeg været fuldt tilfreds.. Varene er kommet meget kort til efter bestilling, og selv returnerede varer som skulle ombyttes, er kommet kort tid efter. Så det lyder da rigtig mærkeligt, det du er ude for! Du kan jo prøve at skrive til deres kundeservice. Men gode plusser herfra til Nelly.com
// Venligst Natasja:)

Anonym sagde ...

Jeg har bestilt et par gange og har hver gang fået mit inden for en uge. :-)

Anonym sagde ...

De er forfærdelige!!! Virkelig dårlig kundeservice...

Tjek evt. min uheldige venindes oplevelse her: http://mitlivsomtvilling.blogspot.com/2010/11/im-so-disappointed-with-my-new-nelly.html

Helene sagde ...

jeg har tit bestilt på nelly.. men har aldrig ventet 14 dage.. der plejer højst at gå en uge, og så har jeg også haft en virkelig stor ordre..

Prøv at kontakte dem og hør hvornår du forvente pakkens ankomst :)

- Helene

Louise Christensen sagde ...

Ja, jeg har. Jeg bestilte en kjole mandag modtog den tirsdag, fandt en anden rigtig flot kjole onsdag, og modtog den torsdag (der er jo gratis levering når der er mindre en 14 dage mellem ens bestillinger) så leveringstiden var 1 døgn :D

Nanna Høgh sagde ...

Jeg har købt en kjole og sko, der gik to dage så kom det med posten :)

Glitter Amalie sagde ...

Jeg har bestilt 2 gange og tingene kom 1-2 dage efter!! Det plejer at være rigtig godt. Så tror måske nok bare der er sket en fejl :)

/Charlotte Amalie

june... sagde ...

Jeg har godt nok kun bestilt fra Nelly.com en gang :) Men den ene gang fik jeg min pakke 28 timer efter jeg bestilte, jeg var virkelig positivt overrasket :)

/June
pixeleret.blogspot.com

Maj sagde ...

Det er godt nok længe at du har ventet - jeg har simpelthen bestilt så ofte gennem dem, og jeg har altid modtaget indenfor en uge!

Det lyder besynderligt, er der noget der er i restordre? Håber det snart kommer :)

- Maj

maritte sagde ...

ps. Din blog er DEJLIG :D

Anonym sagde ...

Jeg har brugt Nelly mange gange og jeg plejer som regel at få mine bestillinger inden for max 3-4 dage. :-)
Forresten, super fed blog du har dig!

Vh. Katja :-)

Anonym sagde ...

Hej Katrine.

Den 06.11 købte jeg et par stiletter på nelly.com - de kom inden for et par dage. I sidste uge bestilte jeg så et par støvler, og de kom i starten af denne uge, præcis som jeg regnede med.

Begge gange har de leveret om aftenen - ved egen fragtmand, går jeg ud fra. Han ringede hverken på eller noget nogle af gangene. Den ene gang stillede han pakken ude foran min hoveddør, og den anden gang blev pakken puttet i cykelkurven.

Jeg fik desuden en sms den dag, begge pakker kom, hvor der står, at pakken bliver leveret den pågældende dag. Beskederne fik jeg om eftermiddagen ved en 16-tiden, og pakkerne kom begge gange ved en 19-tiden.

Har du kontaktet Nelly? Eller været inde på deres hjemmeside for at se, om pakken er lastet eller sendt af sted?

M

Tina sagde ...

Elsker din jakke... den er virkelig flot på dig... :)

Og med hensyn til Nelly så bestilte jeg nogle sko og der gik ca 3 uger.. :/ så er lidt trætte af dem... Men kan selvfølgelig godt være de har lidt juletravlt... ;)

Anonym sagde ...

Jeg har selv meget dårlige erfaringer med Nelly! får over 2 måneder siden bestilte jeg en kjole, hvor de så havde skrevet forkert leveringsadresse, og at jeg derfor ikke har modtaget den. Da jeg informerer dem om dette, siger de, at jeg får mine penge retur, da kjolen bliver sendt retur til dem. Men jeg har efter to måneder endnu ikke fået pengene, på trods af, at jeg BÅDE har modtaget en mail, hvor jeg kan se, de har modtaget kjolen, og at jeg har skrevet til dem og rykket for dem adskillige gange! Meget dårlig stil!

Liva

Christina B sagde ...

jeg har udelukkende dårlige erfaringer med nelly.com.
Deres kundeservice er så ringe! Jeg havde bestilt et par støvler i str 41 sidste vinter, men modtog dem i str 36. En fejl kan der jo altid ske, men da jeg skrev til kundeservice og bad om hjælp måtte jeg kontakte dem gentagne gange for overhovedet at få et svar fra dem. Mente nemlig ikke det kunne være rigtigt at jeg skulle betale for portoen, når det var deres fejl. Så fik jeg af vide at jeg bare skulle scanne kvitteringen fra posthuset ind og så ville beløbet blive returneret - Men efter gentagne forsøg på at høre fra dem og få mine penge skete der ingenting. Portoen var trods alt 200 kr! behøver jeg sige jeg ikke handler hos dem mere? ;p

Christina B.

C. sagde ...

Har tit bestilt noget fra nelly.com, og der har ikke gået mere en 5 arbejdsdage til én uge før pakken kom. Men det har så også kun været enkelte ting på bestillingen, så måske kan det have noget at gøre med, at du købte meget, og det tager lang tid for dem at pakke? Hm.

just another wannabefromhell sagde ...

jeg fik mine vare efter 4 dage tror jeg... mærkeligt du ikke har modtaget det!!

Christina sagde ...

Jeg har bestilt på nelly.com før... tror højst at der har gået en uge, før jeg fik mine ting. Så lad os bare håbe at det er fordi du har tømt butikken :-D

Petra sagde ...

Jeg har før bestilt fra dem; 1 kjole og 1 par sko. Kjolen jeg fik var for det første den forkerte størrelse, for det andet var det ikke den jeg bestilt. Og så var pakken faktisk også forsinket - så jeg var rigtig skuffet!
- btw rigtig fed jakke!

/ http://petratrier.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Da jeg bestilte på Nelly, gik der 3 dage og alt var ok!
Så jeg er ganske tilfreds (:

Du er godt nok smuk på de her billeder!

Anonym sagde ...

hvad har du køøbt :) ?

Sofie Pihl sagde ...

Jeg har lidt blandede erfaringer, bl.a. med ting der var udsolgt, men jeg har fået mine varer inden for 14 dage, måske endda inden for en uge - tiden flyder lidt sammen for mig, med skole osv. :)
Håber det hjælper lidt, og håber at du får dine ting hurtigst muligt!
ps. dejlig blog du holder dig her. Thumps up for den og dig (Y)

Anonym sagde ...

jeg har bestilt op til flere gange og faktisk fået tingene utrolig hurtigt... meget overrasket over den hurtige levering.. men det er noget tid siden sidst så tingen kan ha ændret sig. Til gengæld tog det en evighed for dem at registrere mine returvRER, MEN DET VAR OGSÅ OMKRING JULETID... håber du får dit tøj snart.. der er ikke noget værre en d atvente så længe

Stine sagde ...

Jeg købte og betalte noget i weekenden søndag mener jeg det var.
Og jeg modtog det i går, syntes det virker underligt, hvis du stadig ikke har modtaget noget. Har du ikke fået en "kode" så du kan se hvor langt pakken er kommet?

Stine
www.thatswhy-blog.blogspot.com

Anonym sagde ...

JA! jeg bestilte en gang 2 par sko, og der gik også virkelig lang tid, jeg skrev faktisk en del mails til dem..... så fik jeg endelig en mail hvor der stod af de var out of stock, og at der var sket en fejl. Så hold dig opdateret på din mail og prøv at skriv til dem! for dårligt altså.

Maria sagde ...

Jeg bestilte i foråret et par sko, og da de efter to uger stadig ikke var kommet, kontaktede jeg Nelly. De henviste mig til fragtfirmaet, som fortalte, at de havde problemer med at levere på kollegier, fordi man har fælles indgang. Og de kunne altså ikke lige finde ud af at sende det med almindelig post, så jeg ville kunne hente den på posthuset.
Jeg bad dem om at forsøge igen og ringe til mig, når de var ved kollegiet. Det skete ikke.

Efter en måned fik jeg pengene retur og så dukkede pakken pludselig op. Meget mystisk.

Anonym sagde ...

jeg har købt sko der en enkelt gang, men de kom 2 dage efter. så 2 uger virker underligt.

Charlotte sagde ...

Mine ting er altid blevet leveret hurtigt.. inden for et par dage faktisk.. Har dog lige bestilt et par støvler der var på udsalg og har modtaget et par DER ER BRUGT og ISTYKKER.. Så er blevet rigtig skuffet :S
Men de 3 andre gange jeg har bestilt har der virkelig aldrig været problemer...
Har heller aldrig bestilt meget ad gangen, så gætter på, at det tager lidt ekstra tid, hvis du har købt rigtig meget, men SÅ meget længere tid skal der helst ikke gå..
Derud over sender de ikke med post danmark jo.. der kom en eller anden "udlændinge-mand" her hos mig og ringede på og ringede til min mobil......??

Anonym sagde ...

Jeg bestilte på Nelly.com mandag eftermiddag, fik en mail tirsdag om pakken var sendt afsted og der ville gå 3-5 dage inden den ville være fremme. Onsdag kommer min mor ind med en pakke fra Nelly.com, hurtig levering, ja tak!

Send en mail til dem, der burde ikke gå så lang tid. :-)

Fjord sagde ...

For det første - jeg er vild med din blog (: .
For det andet, Jeg så lige, at du har "problemer" med nelly .. been there ! Jeg bestilte bare én sølle jakke - de overholder ikke helt deres leveringstider, men den dukkede da op efter 16 hverdage !! Jakken skulle dog sendes retur, jeg sendte den for 20 dage siden, og har først fået pengene i dag. Så jeg tror ikke, at jeg handler hos nelly mere - medmindre de har et super tilbud :)

anyways -håber, at de tøj dukker op :D

Anonym sagde ...

Jeg har bestilt der et par gange og der gik bestemt ikke så lang tid. Mener det ca. tog en uges tid. Men har du mon fået en mail om dit køb osv? Måske det slet ikke er gået igennem?

/Julie

Nanna sagde ...

Jeg har en veninde der bestilte en kjole hun aldrig modtog, og en anden veninde der modtog et par sko efter en måned og så var det ikke den størelse hun havde bestilt!!

Derfor har jeg aldrig købt på nelly, men jeg håber du modtager dine vare...!

Simone sagde ...

Jeg tror, at jeg har bestilt to gange, og der er det faktisk gået overraskende hurtigt. Sådan inden for 3 (hver)dage eller så noget. Det har derfor også undret mig en del, at der er gået så lang tid med dit!

Anonym sagde ...

Der gik ca. 7 dage ved mig, jeg bestilte dog kun en trøje, men alligevel :) hvis den ikke kommer så ring til dem!! :) /Laura

Laura og Asta sagde ...

Jeg bestilte sidste år en vinterjakke fra nelly.com. Den kom ca. en uge efter. Der stod dog 2-3 dage...

Olivia sagde ...

Jeg har ikke bestilt der fra vildt mange gange, men sidst gik der ikke mere end et par dag :) ... Mener også de reklamere med at det kun skal tage 1-3 dage i Skandinavien - så er lidt mærkeligt at du ikke har fået noget af tøjet endnu :(

Anonym sagde ...

Jeg har kun haft gode oplevelser med Nelly.com. Hvor det jeg havde bestilt kom hurtigt.

Jeg har dog også kun købt én ting af gangen ;-)

Anonym sagde ...

Jeg plejer at få mine ting dagen efter jeg har bestilt, medmindre det er weekend :)

Kri sagde ...

Du skal bare skrive ind til dem, og så får du nelly-kroner som undskyld. Jeg fik et par sko, jeg ikke var tilfreds med og fik 60 n.kr, som jeg efterfølgende har kunne bruge. Ski' smart. Der må alligevel være gået et eller andet galt, siden der er gået 21 dage?

- kri
Monkri.blogspot.com

gina sagde ...

cute type th!

Alice sagde ...

Fint hår!

Anonym sagde ...

Katrine - du har altså en rigtig flot teint - du ser derfor ikke bleg ud! Men naturlig skøn!

Julia sagde ...

Hvor er det nogle flotte billeder! Det er super fedt at de går i et med baggrunden!:)

Katrine. K sagde ...

TAK for alle jeres kommentarer, hvor er det dejligt at se! :)

Vi er nu på 16. dag og mine ting er stadig ikke kommet.........

Jeg har skrevet til kundeservice, som siger det kan tage op til tre uger, så har jeg ikke fået mine varer der, skal jeg kontakte dem igen.

/K

Anonym sagde ...

Min søster bestilte engang en jakke, som aldrig dukkede op! Den var "forsvundet" ....

Kristina Mikkeline Ludvigsen sagde ...

Hej Katrine. Jeg fik min pakke fra Nelly.com dagen efter jeg bestilte :) Dog var det kun 3-4 ting, der røg i kurven ;)