torsdag den 11. november 2010

En dårlig vane..

http://katrinekrojby.blogspot.com
Når jeg selv skal sige det, er det ikke fordi jeg har så mange dårlige vaner. Jo måske mit sprog.. Jeg bander ret meget, men ellers.. Så er det ikke galt :)
Dog er jeg på det seneste kommet lidt ind på et sidespor mht til morgenmad.. Hvor jeg før var rigtig god til at lave smoothies og spise havregryn er jeg nu begyndt på noget knap så sundt.. Nemlig bolle med med ost (det er ok..), marcipan croissant (ikke ok, når det er hver dag), kaffe (det er for tidligt at ryge på morgen-kaffe vognen!) og til tider også cola zero (det er no go om morgen!!). Jeg har ingen god undskyldning, men jeg tror det er noget ala 'jeg bilder mig ind at jeg ikke er sulten, når jeg er hjemme og ligeså straks jeg rammer field's er der jo ikke andre udveje en den afbillede'. Ja det er ikke super godt.. Måske jeg burde tage mig sammen fra i morgen af - og så gør jeg det altså!!

Follow Trés Chic Clique

10 kommentarer:

Julie sagde ...

Der har du næste uges udfordring :)

just another wannabefromhell sagde ...

kender dit problem. god ide med udfordringen. go girl :)

Mai Burchardt sagde ...

Prøvede du egentligt ikke Reebok-skoene, som træner baller, leg og lår?
Jeg vil virkelig gerne vide om de virker! :-)

Lisbeth // itsfashionbaby.dk sagde ...

Jeg synes nu ellers, den vane ser helt utrolig lækker ud :D

Da jeg læste til eksamen startede jeg også altid dagen med en latte og en kæmpe croissant med chokolade og marcipan - en gang i mellem har man altså bare fortjent en lækker start på dagen :)

Anonym sagde ...

mums lækkert! gid det var mig nu der åd det der!

Nanna sagde ...

Det er sgu utroligt, ikke? Man kan gøre det sunde så lækkert som overhovedet muligt - frisk frugt i stykker, smoothies, grøntsager med guacemole osv. - men det usunde trækker ligesom alligevel altid mere... Også selvom man ved, at man får det bedre med sig selv, hvis man gav den gas med det grønne :)

Anonym sagde ...

Jeg er altså imponeret over dig, Katrine. Selvom du er glad for mad, og - som her - også spiser snask, så har du alligevel et virkelig sundt forhold til mad. sådan ser det i hvert fald ud herfra. Og du ser jo skide godt ud. Helt seriøst.. Hvordan kan du? Hvis jeg spiser dét der til morgenmad, så fortsætter det usunde bare hele dagen. det er så irriterende at det skal være enten eller. men jeg er virkelig imponeret over din forhold til krop og mad. :) you go girl! keep it up

Sofie sagde ...

Jeg døde også lidt indeni den dag jeg bad min mor om hun ikke gad lave en kop kaffe til mig inden jeg kom ned. Wtf altså? så blev man lige gammel.

Marie sagde ...

det er også umuligt når man går forbi Kagehuset - det er jo for lækkert!! jeg har arbejdet der - forestil dig hvad jeg levede af??? (hint: marcinpan og chokolade croissanter)

Anonym sagde ...

Er det Nespresso kaffe? :) Kan se det er deres kaffekrus.