mandag den 8. november 2010

Den dér pakke...

http://katrinekrojby.blogspot.comhttp://katrinekrojby.blogspot.comhttp://katrinekrojby.blogspot.com
Lækre sæber og en creme fra Badeanstalten, mmmh..

Her er så opfølgningen på den lille pakke-teaser fra tidligere...
Jeg må indrømme at da jeg så fragtmanden stå ude foran døren, havde jeg egentlig troet det var mine indkøb fra Nelly.com, men da jeg så pakken, kunne jeg godt regne ud at det nok ikke var den.. I så fald, havde de virkelig pakket mine ting godt, for pakken var ret lille i forhold til hvad jeg havde bestilt..
Men men men, jeg åbner pakken og den dejligste duft af sæbe siver ud. Årh, hvor heldig har man lov at være? Jeg har før fået en pakke fra Badeanstalten med hudplejeprodukter (som var skide gode, men desværre brugt op nu..), så da jeg så at disse sæber var derfra, blev jeg rigtig glad. Ja faktisk var der også en lille body butter i pakken, som I kan se på billede på nummer to. Og her er altså virkelig tale om 'butter'. Jeg kan forstå, at der er nogle der er tvivl om hvorvidt disse er en gave eller ej, det kan vi jo ikke have, så jeg retter lige til her - jeg anede intet om at denne pakke ville komme, så ja det er en gave.
Jeg glæder mig til at prøve de håndlavede sæber og den parabenefri creme, for det ser virkelig spændende ud. Du kan læse mere om Badeanstalten og deres produkter her.
Hvis jeg nu skulle lave rigtigt velvære, og det føler jeg faktisk at jeg trænger til, så tror jeg måske jeg ville gå i fitness, i dampbad, i sauna og så hjem og smøre mig ind. Det skulle da lige være prikken over i'et på denne dag. Men OK, der er vel også grænser for overskuddet? Nu må vi se.. Det kunne være dejligt.

Follow Trés Chic Clique

15 kommentarer:

Emma sagde ...

nøj hvor ser det lækkert ud :) et godt dansk alternativ til "Lush".

Maria sagde ...

Alle de produkter er super gode - især body butter'en! Den kan bruges alle steder og er super nu hvor det bliver vinter :-)
Jeg arbejder i en butik hvor vi sælger Badeanstaltens produkter :-D

Er spændt på at høre hvad du synes :-)

Knus Maria

http://alittlebitofeverything25.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hvad er prisen for disse skønne cremer og sæber ? :-)

Katrine. K sagde ...

Jeg glæder mig til at prøve det af :)

Alle priserne findes på Badeanstalten.dk

/K

Anonym sagde ...

Lækkert! ;) Katrine, har du tidligere bestilt fra Nelly.com, jeg lurer nemlig på et par sko derinde, og vil gerne vide hvad dine erfaringer derfra er.... Hvad synes du i øvrigt om skoene? http://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/nelly-shoes-427/marble-limited-edition-427511-81/ :D

Anonym sagde ...

Lækkert !;) Katrine, har du tidligere bestilt ved Nelly.com, og hvad er i så fald dine erfaringer derfra? Lurer nemlig på et par sko derindefra http://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/nelly-shoes-427/marble-limited-edition-427511-81/ hvad synes du ? :D

Sofie sagde ...

Er disse gaver PR gaver, altså gaver fra firmaet, i så fald, burde du ikke skrive det. Dette fremstår meget som et "reklame" indlæg ellers.. jeg er bare en forvirret.

Katrine. K sagde ...

Anonym - Jeg har ikke købt hos Nelly før. Dit link virker ikke? :(

Sofie - Jeg er ked af at du er forvirret, jeg har nu rettet i indlægget. Det er slet ikke meningen, at det skal fremstå som en reklame-indlæg. Det er en gave JA :)

/K

Anonym sagde ...

[http://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/nelly-shoes-427/marble-limited-edition-427511-81/] burde det gøre? Men håber du lige skriver lidt om varerne når du modtager, om de lever op til forventningerne, billederne på hjemmesiden osv. :)

Sille sagde ...

Hej Katrine

Produkterne er SÅ lækre :) Jeg har selv en del derfra!

Jeg ville bare lige høre, om salgsbloggen er gået helt i stå? Du skrev på et tidspunkt (efter du var kommet hjem fra shoppeferie), at du ville opdatere den:)

kh

Anna-Sofie sagde ...

Badeanstalten laver virkelig nogle lækre produkter! Jeg har også en masse sæbe og en læbepomade derfra med den lækreste duft af morgenfrue, love it! :)

Ms Confashion sagde ...

Mmmm, hvor læks at få en gave stukket ind af døren og en SKØN én endda-yay!
MÅ vist prøve den butter, den ser virkelig,virkelig god ud :-D

Anonym sagde ...

I loooove Badeanstalten. Produkterne bliver lavet i den by, hvor jeg bor. (Insider-viden). De har virkelig en herlig butik og et kæmpe værksted. HEAVEN! Jeg er vild med deres sæber - De er super til ansigtet, fordi der er plejende olier i alle sæberne, så de ikke udtørrer huden, og man kan vælge specifikke sæber til netop ens egen hudtype. Dette er ikke en reklame - Jeg er bare begejstret og har lyst til at dele det med hele verden! :D

Sofie sagde ...

Super. Tak for opklaringen :) Efter alle de debatter om bloggers hemmelige agendaer, er det bare rart at vide hvor jeg som læser skal lægge mit fokus.

Tak for en god blog forresten

Maria sagde ...

Anonym: så kan jeg næsten regne ud at du er fra Brønderslev :-D

Priserne for det hun har modtaget er 89 for bodybutter, 99 (mener jeg) for pakken med sæbe og omkring 60-70 for kuben :-)