tirsdag den 1. december 2009

Answers I

Så er første del af svarene på alle jeres spørgsmål klar... Blev rigtig glad over alle de mange spørgsmål, men har valgt at dele svarene op, for at gøre det så overskueligt som muligt:)

Jeg har et spørgsmål, hvor har du det flotte glas-mosaik træ fra?
Det var et, jeg var så heldig at købe for sølle 300kr til ‘Bag up the heart’. Jeg ville høre om du sælger ud altså af alt dit tøj? Well.. Orker ikke TS, men hvis der er stemning for at oprette en salgsblog, så vil jeg gøre det… Er der stemning for det?? Hvad er dit yndlingsmærke? Jeg har mange jo.. Når vi snakker dyre mærker elsker jeg Marc Jacobs, fordi tøjet har så meget humor. Når jeg bliver gammel engang, vil jeg ikke klæde mig i andet end Chanel-sæt. Af highstreet er Topshop min favorit. Hvordan bliver du inspireret til at sammensætte det tøj du har på? Det kan være alt fra modeblogs, magasiner og andet i den dur, til folk jeg ser på gaden både nørdede og ‘seje’. Jeg er sådan én der suger alt til mig. Og så er jeg ikke bange for at prøve noget af. Hvornår begyndte du at interessere dig for mode? 
Jeg har en syv år ældre søster, så da jeg var lille, smittede hun nok af på mig, for jeg ville købe tøj hele tiden allerede dengang.. Så ja, fra jeg startede i folkeskolen. Dog kom internationale designere osv. først ind i billedet i 7. klasse eller der omkring. Hvordan får du råd til alt det tøj? Tjah.. Jeg har sparet meget op fra da jeg arbejdede, de penge bruger jeg så nu.. Og så bliver jeg forkælet af mine forældre, når vi er ude at rejse. Hvor mange penge bruger du gennemsnitligt om måneden på tøj, sko, tasker osv.? Det er forskelligt… Men ca. 2000kr. Hvilket er alt for meget når man kun får 1100 i S.U.. Hvilke tendenser tror du kommer frem her i løbet af vinteren?
 Skuldrene i fokus på ALT. Man kan købe kjoler etc. med skulderpynt, men man kan også lave noget selv eller købe ‘færdigt’ skulderpynt. Hvad er de næste ting du bare MÅ eje? :) Et par bukser fra Zara til 499,- De er meget klassiske, og egentlig ikke min stil, men de er SÅ seje. Så skal jeg have mig nogle ternede skjorter og en nye hue. Hvordan kommer du til alle de fede fester, og mode events ?
Jeg bliver inviteret pga. bloggen… Hvad kunne du godt tænke dig at arbejde som?

Journalist. Hvorfor startede du med at blogge?
+ Hvorfor er du så smuk :D? Jeg var besat af Facehunter.com, og så en dag oprettede jeg min egen. Det andet kan jeg ikke liiiige svare på, men tak :D

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er helt klart interesseret i noget salgsblog!! (:

/Marie BM

Anonym sagde ...

Jeg er helt klart interesseret i noget salgsblog!! (:

/Marie BM

Anonym sagde ...

Jeg er helt klart interesseret i noget salgsblog!! (:

/Marie BM

Mette sagde ...

Dejligt at få svar på spørgsmålene :) glæder mig til at se resten af svarene.
Og JA, det ville være super fedt med en salgsblog.

Kimberly B. sagde ...

Jeg stemmer helt klart for salgs blog ;p , vil gerne købe noget af det lækre tøj du ejer ;)

Anonym sagde ...

du er så flittig med din blog, selvom du nogle gange siger det modsatte :) keep up the good work!

Anonym sagde ...

Der er stemning for salgsblog!!

Josefine sagde ...

Hej Katrine

Jeg ved godt at spørgerunden er slut, men det slog mig bare i dag hvordan du klarer alle de "negative bemærkninger" du får? I skolen i dag, var der nemlig en dreng der kom med sådan en dum kommentar fordi jeg havde taget kjole på i skole. (ikke engang vildt). Og så tænkte jeg, at du jo herinde tit må høre på "dumme" bemærkninger , så det må du jo også gøre "derude". Men hvordan klare du det? At fortsætte og holde panden højt? Jeg har virkelig stor respekt for det. Virkelig. Og håber du vil forstætte med at være præcis som du er. Dig selv. Sej og modig ;)

\Josefine

Islands of fashion sagde ...

Jeg er også interesseret i en salgsblog:)

Katrine. K sagde ...

Well - så må der oprettes sådan én jo! :D

Josefine: Tager sit spørgsmål med i næste runde!

/Kat

Katrine. K sagde ...

dit*

EMMA sagde ...

Kom med salgsbloggen! ;)

Katrine. K sagde ...

Lige så straks jeg får tid, vil jeg gå i krig med det :)